#delmittbad --> Baderomsinspirasjon

I dag er det tirsdag, og det betyr at jeg skal dele 2 bad på instagram @nyquist_home og her på bloggen.

Første bad ut er et nydelig bad som du finner hos Therese i Bergen under kontoen

 @abels_hus  som du finner her -->  https://www.instagram.com/abels_hus/

Dette er hva Therese selv sier :

 

Da vi tegnet badet ville vi ha noe uten om det vanlige. Jeg hadde alltid ønsket meg et stort badekar, og min egen lille spa avdeling. Vi ønsket også dobbelt opp av dusj og servanter - mest for vi synes det ser fint ut .

Der hvor dusj og badekar er har vi valgt å flislegge med fliser fra right price tiles og rullestein fra bademiljø. Badekaret er fra Megaflis og er 180cm langt. Baderomsmøblet valgte vi å ha samme som kjøkkenet, Mano fra Kvik. Vi ønsket en benkeplate som var lett og holde ren så der valgte vi laminat fra Ikea.

Baderomsmøblet er også 180cm og er på andre siden av veggen til badekaret. Vi valgte å kombinere fliser med våtromsmaling så vi enkelt kan endre uttrykk om vi skulle gå lei.

 

 

 

 

 

Dagens andre bad finner du hos Monica Tanem i Oslo under instagramkontoen

 @frutanem som du finner her --> https://www.instagram.com/frutanem/

 

Dette sier Monica om sitt bad : 

Badet besto opprinnelig av fire små rom - vi så løsninger og bestemte oss for å lage ett stort rom.

Vi ville ha et «sømløst» utseende, med rette linjer, men som likevel var klassisk. Vi ønsket oss et hjemmespa som la til rette for avslapping, men som likevel ivaretar det praktiske...Valg av fliser var utrolig viktig og jeg brukte mye tid på gjøre reseach. Valget falt på 60x60 cm. store fliser fra NorFloor i serien Micron 2.0. Vi valgte tre forskjellige matte nyanser (G, DG og GH) for å få et spill. Det som er genialt er at smuss og hår ikke synes godt på flisene. Vi er superfornøyde og ville valgt flisene igjen.

Baderomsinnredningen er fra KVIK og heter Senti. Samme innredning er valgt i vaskeromssonen. Vi har også samme serie på kjøkkenet.

Badet er det rommet jeg er mest fornøyd med i leiligheten - og jeg er stolt av å ha tegnet alt selv :) 

Jeg er spesielt fornøyd med den opphøyde våtromssonen, både fordi jeg liker estetikken og fordi det er praktisk - med små barn i huset er det genialt med dusj i nærheten av badekaret.

 

Her får du se noen før og etter bilder :-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

For noen utrolig fine bad!

frkfrontend: Ja jeg er helt enig :-D <3

Skriv en ny kommentar