SOMMERTID ☀️

Åh, i dag sov minsten skikkelig lenge 😜 En hel time lenger enn han pleier (...) 😝 Jeg syns det var litt rart at jeg ikke følte meg bare bittelitt mer uthvilt enn ellers (...) Jeg hadde tross alt fått en ekstra time søvn.... hehe, den gang ei 😜 Minsten er pinlig nøyaktig på hva han trenger av søvn om natten han..og at klokken stilles, og jeg ikke husker det...det får være mitt problem 😊

En ny dag, med lovnader om deilig varme og vårfølelse er i anmarsj.  Gårdsdagen var helt nydelig! Det var årets hittil varmeste dag. Ifølge VG skal det bli enda bedre i dag, så jeg tror familien Nyquist må ut i skog og mark og nyyyte. ☀️

Baby Nyquist vokser. Snart 5 måneder 😮😱 Hvor blir det av tiden? Babygrinden begynner å bli for liten (!!!) Han forteller meg stadig vekk hvor mye han gleder seg til å boltre seg på det nye gulvet i det nye huset 😉 Han gleder seg til å krabbe bort til de barnevennlige vinduene som til og med lar små barn på krabbestadiet nyte utsikten. Han gleder seg til å sitte og slå små grisete barnefingre i ruten av ekstase. 🙀😜🙈 

Ellers så sitter vi med fargevalg om dagen. Alt skal nå bestemmes, for på onsdag begynner malerne. Vi har landet i de fleste rommene, men ikke alle. Det er mye å ta hensyn til. Det må være en viss sammenheng og harmoni i hele huset. Man må også ta hensyn til farge på karmer, lister og vinduer. Hvis man er veldig bestemt på en viss stil med bestemte farger i huset man bygger, er det et smart tips og bestemme seg for det på forhånd. De fleste lister og karmer kommer fra fabrikk i fargen bomull eller eggehvit, og da passer det ikke så veldig godt med kjølige farger. Listene blir da seende skitne ut. Så da burde man bestille i mer ren hvit farge.  

 

Nå har veggene i huset blitt tettet med isolasjon og det har blitt lagt gipsplater på. Plutselig føltes rommene mye større. Nå har resten av gutteflokken stått opp, og mor må trå til. Mammapliktene kaller. Baby Nyquist har hatt sin første dupp. Nå skal vi få i oss litt sunn frokost før vi ved neste dupp reiser ut på oppdagelsesferd i skogen. I dag må vi grille skikkelig usunne pølser. Økologiske selvsagt 👌🏻😉 

Ønsker alle en fantastisk deilig vårdag i solen ☀️
 

Fremgang

I en hektisk hverdag er det ikke alltid lett å strekke til alle steder. Bloggen blir dessverre nedprioritert. Tanken var at bloggen og Instagram skulle gå parallellt, men med 3 barn (en av dem baby), husbygging, gifteplaner osv så har det vært enklest å bare oppdatere Instagram. Følg gjerne med på @nyquist_home for å følge med på alle våre spennende byggeprosjekter, innredning, interiør og fotoinspirasjon.

Det har skjedd litt siden siste oppdatering her på bloggen. Huset er nå ferdig kledd utvendig. Vel nesten hvertfall. De fleste vegger innvendig har kommet opp, fundamentet til verandaen har kommet opp, og denne uken er både rørlegger og elektriker på plass.

Vi har i siste liten bestemt oss for å skifte kjøkken da vi ønsker enda mer rene linjer og funkis-preg over det. Det blir enten helsort eller valnøtt farget med svart benkeplate. Vi er nå i fargevalg prosessen, og det er ikke bare bare. Det er skikkelig gøy, og skikkelig vanskelig. Det fins så mye fint og lekkert!

Jeg har såvidt begynt å leke med noen spennende idéer til badet. Håper det lar seg gjøre ??

I dag har det vært skikkelig vårfølelse med stor skinnende sol og god varme. Snøen har dryppet som glitterregn og gitt godfølelse og optimisme. Det gjør meg samtidig enda mer utålmodig etter å flytte inn i splitter nytt hus. Jeg begynner nesten å bli så utålmodig at det gjør vondt! ??

Her kommer en liten oppsummering i bilder ??

             


 

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen