FARGER

Fotografisk sett så er det ikke alltid så mye å oppdatere ang husbygging. Det jobbes med mange små detaljer, og det er liksom når det er litt store forandringer at det gjør seg godt på bilder. Det har nå vært påskeferie, og våre snekkere hadde en uke ekstra ferie. Det føltes som en hel evighet. Jeg har bare sittet og telt på fingrene og ventet på den dagen de skulle komme rullende inn tidlig tidlig på morgenen og hamre dagen igang.  

Snekkerne og malerne er tilbake, og det er utrolig tilfredsstillende å se framgangen nå. Vi har tatt alle valg ang farger, fliser osv. Det var en nervepirrende seanse, men til slutt klarte veldig serviceinstillte flis-selgere å få tak i akkurat de flisene vi ville ha. I flere dager holdt malerne på med taket. Det tok så voldsomt med tid, og jeg som bare gledet meg til å se farger på veggene. Det har blitt lagt en duk over hele taket slik at det ikke skal sprekke opp eller bli stygt. Det tok tid, men resultatet har blitt veldig fint.

I dag kom første strøk med maling opp på veggene. Det føltes som en enorm seier! En varm boblende følelse bruste opp i magen. Jeg sto i gårdsplassen og tittet opp, og så malingsrullen danse over veggen og dekke den mer og mer med en nydelig lys antikkgrå farge. Det har vært en så spennende prosess, og det er så lenge siden vi bestemte oss for fargene. Jeg har gledet meg så til akkurat dette, så jeg var helt i ekstase da jeg kom inn og fikk se den lekre stuen bli dekorert med fargene jeg har sittet og fantasert om. Det ble akkurat så lekkert som jeg trodde det skulle bli.

Den 50 m2 store terassen er også på god vei nå. Nå mangler det kun gjerde. Følelsen av å være på terassen og se utover fjorden og inn mot Oslo, var enda mer magisk enn vi hadde forespeilet oss. Faktisk så magisk at vi skal snike oss ned med et glass med noe godt i, og nyte det på den nesten ferdige terassen i kveld.

Vi har foreløpig fått opp to farger i stua. Lys antikkgrå og Elegant som et kontrasthjørne. Og jeg bare er helt forelsket i hjørnet. Hele overetasjen er fylt opp med kjøkkenskrog, så det ser veldig veldig fullt ut der. Det gjør det også veldig vanskelig å ta gode bilder. 

Uken som kommer skal det males mer, legges gulv, legges membran, fliselegges etc. Bare masse masse gøy :-D

Sooo, stay tuned for more goodstuff <3 <3 <3 

 Her er stuen grunnet, og det jobbes for fullt på terassen.

 

Første strøk med lys antikkgrå.

 Kontrasthjørnet som er malt i fargen Elegant.

 Utsikten fra kjøkkenet.

 Terassen begynner å ta form.