Slik fikk de drømmebadet

God onsdag alle sammen.

I går var det #delmittbad på instagram --> @nyquist_home , og jeg skulle jo egentlig også ha delt det her på bloggen i går.

Vi var på trampolineland og koste oss så lenge at da vi kom hjem var det så mye med legging av barn, at jeg bestemte meg for å dele det i dag istedet.

Her kommer ukens bad hos meg :-D

 

Dagens første bad finner du hos @carisma_interior , og dette sier hun om hennes tanker og valg av bad :
________________________________
Vi ønsket et bad som ga oss spafølelsen, en plass hvor vi kan slappe av å finne roen i en hektisk hverdag.
Valget av betongfliser var noe vi falt for med en gang. Det ga badet et kult, dempet og harmonisk uttrykk. Vi er veldig fornøyde.
Fra comfort Drammen:
Dusjveggene er fra Vikingbad
Toalett fra duravit
Badekar interform vienna
Innredning vedum flow
Kraner sorte fima
Speil vedum

Flisekompaniet Billingstad:
Flisene heter provenza og Mosaikk samme farge fra flisekompaniet

 

 

 

 

 

 

Dagens andre bad finner du hos @casa_bene , og dette sier hun om hennes tanker og valg av bad :
________________________________

Da vi flyttet inn i huset vårt var det kjøkken der vi nå har fått bad. Vi rev kjøkkenet, flyttet på en vegg og satte inne et mindre vindu slik at alt var klart til å starte på det nye badet. Vi var veldig enige om hvordan vi ønsket at badet skulle se ut, men vi leide inn et firma som kunne gjøre jobben for oss. Det tok lang tid før vi fant noen som hadde tid, så vi dusjet på vaskerommet en lang periode i verdens minste dusj. Etter hvert fant vi et firma som hadde tid og da ble det fortgang i sakene. I løpet av ei helg måtte vi bestemme oss for farger, fliser og innredning. Flisene kjøpte vi på en lokal forhandler i Trondheim. Vi har de samme flisene på gulvet og veggen, og de er fantastisk deilige å gå på! Selve baderomsinnredningen i matt sort er fra Dansani, og den er en favoritt. Ettersom jeg har en veldig fysisk jobb var badekar øverst på ønskelista. Badekaret kjøpte vi på @flisekompaniet og det heter Barcelona designbadekar. Vi tok sjansen på malte plater bak badekaret og så langt har det ikke vært noe problem. Jeg er veldig glad i grønne planter og ønsket en oasefølelse på badet. Sammen med fargen Bølger fra Butinox har badet en lun stemning og vi trives SÅ godt.

 

 

 

 

 

 

 

I morgen er det #delmittkjøkken så titt inn da :)

Ha en fin dag :) 

 

Rosa interiør

FOR en helg vi har hatt! For et vær <3 

Vi har brukt helgen på det samme som resten av Norges befolkning. Siste desperate forsøk på å bli kvitt snøen med å spre den utover den oppvarmede bakken for at den skulle smelte raskest mulig. :-P

Vi har jobbet på tomta og fikset trampolinen til guttene. Det var altså så herlig.

Da minsten tok en lur midt på dagen i går la jeg meg faktisk og solte meg, med en øl og litt chips :-D Og solen tok skikkelig tak i meg og bar meg på sine varme strålende armer inn i drømmeland. Endelig....endelig er vinteren over..nå kommer det ikke mer snø..hehe

 

Min yndlingsfarge er rosa, og jeg kler meg mye i rosa. Bryllupet vårt gikk i rosa. Og i det siste så har jeg tillatt meg å bruke det i interiøret. Jeg har lenge prøvd å bruke litt andre farger og tenkt at rosa kanskje blir litt for sukkersøtt, men..jeg liker sukkersøtt jeg.. Og jeg syns det har funket så utrolig bra her hjemme. Lekkert! 

Hva syns du?

 

 

 

 

 

 

Jeg tok en liten pause fra delmittbad og delmittkjøkken, men er tilbake med #delmittbad i morgen :-D So stay tuned :-D 

 

Ha en nydelig dag der du er :-)