Bokens beste sjekketriks!

God morgen alle sammen <3 

I dag kjenner jeg at blir en god dag! Det er fredag og straks helg. Men spesielt god blir den fordi verdens beste snekkere er tilbake i huset, og de setter nå opp hjertet av hjemmet vårt ; Kjøkkenet! Vi har hatt snekkere her, men de aller aller beste er tilbake. Det er utrolig viktig med ordentlige fagfolk!

Da jeg for noen år tilbake traff verdens flotteste mann i Frankrike, hadde han bokens beste sjekketriks på lager; 

"Jeg er tilnærmet kokk"

Hvilket kvinnehjerte blir ikke litt varmt og mørt av det? Jeg ble hvertfall helt solgt. Og jammen har den mannen imponert mang en gang! Masse lekre gormét retter trylles fram på kjøkkenet. 

Det som igjen er en voldsom stor bonus med en kokkelerings-glad mann, er at når han samtidig er byggherre, så bygger han stooooore kjøkken! Store kjøkken med maaaasssssse benkeplass! :-D Og med masse store skuffer med plass til alt mitt deilige mel. Så han kan lage deilige spennende middager, og jeg kan bake sunne gode økologiske brød o.l. så barna slipper å spise kjøpebrød.

Vi hadde fått feil benkeplate til den ene siden, så vi får ikke kjøkkenet helt ferdig før om noen dager. Men senere i dag skal jeg dele noen bilder av det store deilige kjøkkenet!! <3 

Stay tuned!

Legger ved et bilde av det stolpeløse glass-rekkverket som har blitt satt opp på terrassen. Lekkert lekkert lekkert!! <3 

Rekkverket ble levert og satt opp av Mesterglass. Må bare skryte av god service! Gode priser, utmerket fagarbeid med stilfull utførelse! Profesjonelt firma! Igjen..ordentlige fagfolk er utrolig viktig! :) 

Ønsker alle en god fredag!! <3