Babylivet ass..

Grunnet telt tur på soverommet sammen med kompis natt til søndag sovnet mellomste skatt veeeldig tidlig søndag ettermiddag. Det resulterte selvfølgelig i relativt lett søvn i natt. Han kom inn og snakket og hadde så mye på hjertet, at lillebror lirket opp øynene og smilte seg våken. Deretter forsvant smilet og han ble sint. Sint som fy! Leenge! 

Huff så trøtt jeg er.

Minsten har nå lagt seg for dagen, og jeg har inntatt denne stillingen : 

I dag har vi vært på stranden i overskyet vær. Med en liten tass som brått blir trøtt og vi med hui og hast må pakke oss sammen. Alt ble stappet i full fart oppi strandbagen som er så full at den buler en halvmeter ut på hver side, en stellebag som inneholder halve garderoben, 1/3 dels bleiepakke, 17 smoothier, 2 tåteflasker, 1 pakke kjeks,  1 pakke babychips, 1 pakke tørkede ferskener og 1 pakke babyostepop. Og en sint og trøtt baby på armen som ikke vil ha noe av det som fins i bagen. Han skal selvsagt ha pupp! Og det mens vi skal forlate stranden! Han henger i venstrearmen skrått fram hvor han har hektet seg på puppen. Tubetoppen jeg går med for ikke å få skille sklir sakte men sikkert nedover magen. I og med at vi har vært på stranden er selvfølgelig BH´en min fylt med sand. Minsten syns ikke sand er noe godt. Han demonstrerer med å bli enda sintere og henger da enda mer halvveis. Mor har nå kommet ut på veien og står halvveis i knestående, med en skrikende unge halvveis på armen, en pupp ute, toppen nede på magen, en full strandbag og en stelleveske som er eneste grunnen til at jeg ikke mister balansen. Ja babylivet kan være glamorøst til tider.

------------------Ingen bilder------------------

Ellers er de igang med tomta igjen. Endelig. Jeg gleder meg så til dette skal bli til en nydelig plen og en flott oppkjørsel :) Muskulaturen skriker etter en litt hard start på veien til bryllupskroppen i går. Så jeg blir liggende her i resten av dagen! 

Nyt mandagskvelden <3 

 

Rekreasjon

Da vaskes alle helgens sprell og rampestreker vekk, og vi er klare for en ny uke. Siste uke i barnehage før skolestart til høsten. Gjett om det er spennende.

Det har vært full fart hele helgen med både overnatting og lek. Vi har lysegrå spor i hele huset etter småskitne små gutteføtter, og små svarte fingermerker på de lyse gipsveggene våre <3 Det må tyde på en perfekt helg for små mennesker. Vi har vasket, renset og plastret små guttehender, og guttehoder etter byggmester aktivitet i bakhagen. Akkurat slik barndommen skal være.

Det svarte delikate spa-badet vårt innbyr til deilig rekreasjon og stille stunder helt for seg selv. Så dype tanker og funderinger kan svømme rundt og fordøyes litt ekstra.  Badekaret er romslig og dypt, og det var en liten kar som koste seg skikkelig.

 

Ellers startet jeg jakten på bryllupskroppen med en skikkelig powerwalk i dag. Vi gikk så melkesyra tok oss og vi hostet opp lungene i oppoverbakkene her. De er ganske bratte i seg selv, så med litt tempo og en vogn foran seg røsker det ganske bra i muskulaturen!

Nå skal jeg sette meg ut og nyte utsikt og min fantastiske forlovede <3 

Ha en nydelig søndagskveld <3 

 

Bryllupskroppen

Ops..det er bare 2 mnd til jeg skal gifte meg :-O Og snart 8 mnd siden jeg fødte mitt siste barn. :-O

Den en gang stramme rosinmagen må inn og rumpa må opp!

Jakten på bryllupskroppen er i gang.

Jeg som drar min trøtte kropp opp for å sitte og leke på gulvet kl 05.00 om morgenen. Hver gang jeg tar sats og reiser meg opp av senga tenker jeg at; det går bra. Må bare få den kaffekoppen og sjokoladebiten. Og det smaker så godt! Herlighet så godt det smaker med kaffe og sjokolade :-P Og for ikke å snakke om is..deilig gigantisk softis med masse karamellstrø. Eller kuleis med sjokoladesaus.. Og kaffe latte med irish cream og brunt sukker :-P 

Hvordan skal dette gå? Helt siden jeg startet på fotoskole for snart 3 år siden har det bare gått nedover med denne kroppen. Trimmen ble erstattet med løpeturen fra toget til skolen, den sunne smoothien ble erstattet av deilige solfylte vinlunsjer med en av mine favorittkvinner <3 Det ble lange stunder med redigering foran dataen, med litt kaffe og noe godt. En sjokolade på veien istedenfor et ordentlig måltid. Studentlivet :-P  Så bestemte kroppen min seg for å huse et menneske i noen måneder. Og så bestemte hjernen min seg for at jeg skulle gifte meg rett etterpå. 

Det er et par ting som har hengt ved meg siden jeg var liten. Det ene er at jeg vil ha alt. Og jeg har ikke tid til å vente på det. Derfor har det nå blitt baby, navnefest, nytt hus og bryllup på under ett år! Det andre er at jeg aaaaaaaalltid er forsinket. Jeg ble født 2 uker for sent, og jeg har aldri klart å hente inn igjen de ukene. Derfor er under halvparten av innbydelsene delt ut, og vi kan vel ikke akkurat skryte på oss å ha kommet langt i planleggingen av bryllupet :-P 

Men...jeg må jo ha bryllupskroppen! Vet ikke om det er for sent jeg..men jeg starter nå!!! (I skrivende stund står jeg og stapper innpå sjokoladefyllte nøtter og rosiner ... er det mulig..)

Jeg har flydd rundt i tubetopper for å ikke få noe sjenerende skille i bryllupet. Jeg skal ha stroppeløs kjole, og da vil jeg helst ikke at det skal se ut som at jeg har stropper likevel :-P Dette mente mine venninner at ikke var noe problem. Jeg kunne bare ta spraytan! Men jeg måtte prøve dette en god stund før bryllupet. Så jeg fikk se hvordan det ble, og slik at jeg rakk å få det ordentlig vekk før bryllupet. Jeg syns egentlig spraytan hørtes veldig spennende ut, så jeg bestilte meg time. Jeg dro ned i den tro at jeg trengte bare å la være å amme i 4 timer etter sprayingen. Har jo sett skrekk tilfellene hvor babyen har blitt brun rundt munnen. Jeg vasket derfor brystvortene etter sprayingen slik at det ikke var noe på dem. På vei ut fra salongen fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle dusje på 8 timer. 8 (!!!) timer! Det ville med andre ord si at jeg ikke kunne amme på 8 timer :-O 

Jeg dro til min venninne og tenkte at dette løser vi.. hun kan bare holde hendene til lilleskatt mens han sitter i en stol, slik at han ikke tar på meg. Så kunne jeg servere kun brystvorten. Som tenkt , så gjort. Det så nok mer komisk ut enn det var effektivt. Vi klønet det til med melk nedover både pupper og mage :-I Og når man nettopp har sprayet seg så ser det veeeeldig dramatisk ut. Det blir veldig klare avgrensede merker/striper. Jeg hoppet rundt som en hodeløs, fremdeles kaklende høne i full panikk. Dette etter at jeg først hadde skulle ta en sup av min deilige karamell frappe med krem, og merker at jeg klarte å dyppe haka mi i kremen :-O En hvit stor flekk på haka :-O Og jammen hadde jeg klart å få en hvit flekk på låret også...UNDER buksen! Herre jemini for en kløne.

Vel..det så mer dramatisk ut enn det faktisk var. Etter å ha gnidd litt på det jevnet det seg ut. Og etter en dusj så man det ikke i det hele tatt. 

Ved første øyekast syns jeg at jeg hadde blitt voldsomt brun..men etter å ha vent meg litt til det så ble jeg utrolig fornøyd. Det føles faktisk veldig bra!! :-D

Men å ta spraytan med baby og mens du ammer kan dog være en liten utfordring :-P Btw så spiser han mat i tillegg, så det ble ikke noe mer amming før jeg dusjet 6 timer etter sprayingen ;-)
Her skal det soles. Jeg gir alt!

Nå skal det trimmes! Poden skal sove og mor skal powerwalke han i søvn. Her skal det kjøres hardt!

Ha en fin søndag :)

Siste skoledag

En veldig sen god natt fra Nyquist home.

Det har vært en fin dag. Tross alt siste skoledag før sommerferien. Hvem husker vel ikke DEN følelsen? Det ble markert med is, bading og krabbefiske. 

Kvelden har blitt avsluttet ute i vårt utrolig hyggelige nabolag sammen med et par nabodamer. Nå tenkte jeg å slenge bena opp i to sekunder før jeg skal i seng. Skal opp om 5 timer så det er vel bare å kaste seg i køya.

Dette er faktisk ikke så verst og hvile øynene på etter mye ståk og styr ;) 

God natt <3 

 

Fifty shades of grey , nesten i mål.

I dag har det vært både rørlegger og elektriker her og jobbet. Som tidligere nevnt har jeg en tendens til å ombestemme meg i siste liten. Det gjorde jeg også i dag. Blandebatteriet til dusjen nede harmonerte ikke med resten av det delikate svarte badet, så det blir pent pakket ned igjen. Der må det opp noe som er mer lekkert enn som så. Igjen, ventetid..

På badet oppe er vi nesten i mål nå. Den hvite stikkontakten har blitt byttet ut med en mer anonym grå, og både servant og speil er på plass.Jeg syns rett og slett det er LEKKERT! Det ser ut som det er i svart/hvitt. Elsker det! <3 

Jeg har 3 barn i forskjellige aldre. Syns det er veldig gøy og skulle innrede tre helt vidt forskjellige rom. Samtidig så er det en utfordring. Idet de bikker en viss alder, så er det omtrent bare fotball som er gøy. Og det er helt sikkert, det er ikke superlett å innrede et fotballrom delikat :-P  De har så utrolig sterke meninger om hva de ønsker selv også. De er ikke alltid helt like som mine :-P Men..omsider så skal det også bli bra! :)                                                                                Gleder meg til å vise dere bilder etterhvert.

Nå har gutta kommet hjem fra fotball avslutning i regnet. Så nå skal vi avslutte dagen med litt familie kvalitetstid :)  

God Morgen

God morgen.

Ja det var det virkelig. Solen sto vakker allerede kl 05 i morges, og det er da vår lille minstemann liker og stå opp.

Helgen ble avsluttet med en utrolig vakker solnedgang. Den var selvsagt helt magisk fra verandaen i det nye huset. :) 

Jeg står nå hjemme med en våken liten pjokk etter å ha gått i over en time og prøvd å få han til å sove. Tenker jeg skal hive meg i bilen og se om jeg kan få kjøpt et telt til mellomsten. Han hadde så veldig lyst på et telt han og :)

Regner med at en biltur klarer å få lokket fram søvnen hos minsten. Ellers skal solen nytes til det fulle i dag. Minsten liker å ha gress mellom "tean", så vi får finne en liten gress slette og kose oss litt.

Ønsker alle en nydelig solfylt dag!

Fifty shades of grey

Det er navnet på mitt nye bad :-D  Badet som bader i gråtoner <3 

Tapetet med mitt eget bilde har nå kommet opp på veggen på badet i andre etasje. Det ble bare så sinnsykt BRA! Jeg elsker jo bildet, men på veggen så elsker jeg det enda mer! Tonene i bildet passet helt perfekt med de lange grå rektangulære flisene, og de hvite steinene. Det ble en så god harmoni inne på badet. Tapetet er produsert og montert av Reklame Consult. Selve tapetet de valgte gir en litt crispy look, og du føler nesten du er til stede i bildet. Jeg må stadig bort og ta litt på det når jeg går inn på badet :-P 

Det er så utrolig deilig å hvile øynene på. Jeg kan ikke annet enn å si at jeg elsker det! Jeg hopper ikke av ekstase hveeer gang jeg går inn der lenger, men det er ikke langt unna. :) 

Noe som gjør det ekstra kult er at bildet er fra nærområdet. Det var et av de første bildene jeg tok da jeg flyttet hit.

Vi har nå fått satt inn servanten, og i morgen skal det monteres speil med innebygde høytalere. Bilde kommer i morgen :) 

Badet nede er ikke helt ferdig enda. Ting tar tid.. Blandebatteriet vi bestilte kom endelig på lørdag, og jeg håååper at det blir satt på plass i morgen. Så må vi ut og finne et speil vi vil ha. Stien blir litt til mens vi går av og til. Jeg har noen bilder i hodet på hvordan jeg vil ha det, men så plutselig snur jeg i siste sekund. Og når de fleste tingene er bestillingsvarer, ja da tar det litt tid da..

Minsten sover inne på vårt soverom, og kommer til å gjøre det lenge. Men det betyr ikke at han skal ha eget rom fordi. :) Han får eget lekerom, dekorert for nettopp lek. Det beste av alt er at det rommet har direkte tilknytting til stua og kjøkkenet. Så han kan krabbe frem og tilbake mellom rommene. Rommet hans går i grått og mintgrønn :) <3  En nydelig kombinasjon.Det er selvsagt langt ifra ferdig :) 

I morgen dures det på med gravemaskin igjen. Tomten skal flates ut og det skal lages plen :) Håper at vi kanskje kan rulle ut noe gress ila uka. Det skjer mye.

Nå er alle små troll i seng, og far er på fotballmøte. Jeg sitter med bena høyt og har siiiinnsykt lyst på litt sjokolade. Tenkte jeg skulle stramme inn på sjokoladen litt. Skal jo tross alt gifte meg i sommer. Det er jaggu ikke lett...sjokolade er jo så godt..

Jaja, får se om jeg klarer å holde meg.

Håper dere alle har hatt en fin helg og er klare for mandag :)  Husk og følge på instagram : @nyquist_home  ;-) 

xoxo

 

En byggeblogg..

En byggeblogg... ja det var jeg flink til gitt... Jeg skjønner ikke at noen egentlig klarer å få gjort noe i det hele tatt når de har små babyer? Jeg mener...jeg leker, babler, koser, mater, skifter bleier, triller og vugger. Jeg er også kjempe flink til å sosialisere. Treffer stadig andre babyer, og får vitterlig skravlet over en kopp kaffe... Så jeg gjør jo mye...men jeg bruker tiden på minsten. Og når poden endelig tar seg en 20 minutters dupp...da benytter jeg sjansen til enten å få slengt noe sminke i ansiktet, eller å ta en kopp kaffe med bena høyt.  Når kvelden kommer så er jeg så utslitt og trøtt at jeg ikke orker tanken på å sette meg ned og skrive.

MEN, jeg har troen på at alle mine "problemer" vil bli løst nå. Jeg har til og med troen på at jeg skal få mer tid til å skrive blogg :)

Byggeprosessen har ikke bare vært en dans på roser. Når man bygger hus er det utrolig viktig å ha god dialog med de som skal bygge huset ditt. Det har vel ikke akkurat vært beskrivelsen av vårt forhold til de som har bygget for oss denne gangen. Heldigvis skal vi bygge med Vesthus neste gang.

Det har derfor tatt litt energi underveis. Så gleden av å kunne skrive om det, og å dele bilder hele veien har vært periodevis fraværende. 

Heldigvis har Jakob mye kunnskap og har passet på at alt har blitt gjort slik det skal, så resultatet har blitt så utrolig bra! Jeg er helt over meg av begeistring over hvordan huset har blitt! Alt var selvfølgelig nøye planlagt, så det føles desto bedre å se hvordan det tar form in real life. 

Badene er jeg bare så utrolig utrolig fornøyd med. Badet nede går i svart og har en deilig spa-følelse. Jeg får frysninger gjennom hele kroppen av å gå inn der. :) Badet oppe går i grått og hvitt. Det har lange stilige fliser, med hvite massasje steiner i dusjen. På den siste veggen der skal det opp en wallpaper med min egen kunst. Det er et bilde fra nærområdet. I svart hvitt. Jeg gleder meg noe helt sykt!! Det føles ganske spesielt å printe ut bilder man har tatt selv. Hvordan vil det da føles å ha det over hele veggen??? :-D

Kjøkkenet er stort, med masse skap og skuffer. Og med utrolig mye benkeplass. Fra nå skal jeg stå og bake brødene mine mens jeg titter utover havet. Soverommene er store. Så gutta får masse boltreplass. Til og med minsten får "eget rom". Han skal sove med oss, men får eget lekerom, med direkte tilknytning til stuen. Helt perfekt!

Følg oss gjerne på @nyquist_home på instagram :) 

Blogges da ;) 

 

Hallen. Elsker de store flotte flisene. De får hallen til å virke mye større , enn hva mindre fliser ville ha gjort.

Spa badet vårt :) Elsker det!

Gullrommet til mellomste skatt. Ville han ha gull, så skulle han få gull :)