Barnerom

For en deilig dag <3  I dag har vi kost oss på brygga med krabbefiske, fiskestang og bading :-)  Solen har stekt og vinden har vært sval og deilig. Når dagene blir så deilig som i dag, da må man ta en pause fra hus og arbeid :) 

Tomten begynner å ta form. Fremdeles masse igjen, men det begynner hvertfall å komme seg. Vi har lagt plen og belegningsstein. Det ble så lekkert :) 

Det jobbes for tiden på rommene til gutta for å lage det fint for dem. Der óg taes ting litt om litt. Eldsteskatt er jo fotball entusiast, og tema kunne ikke vært noe annet enn fotball.Mellomsteskatt er midt i en mellomfase. Det han interesserer seg for kan brått være over i morgen, og han har en ny interesse. Så da han sa han ønsket å ha Marcus og Martinus som wallpaper over hele veggen så må jeg innrømme at jeg kjente jeg ble litt skeptisk.

En ting som er sikkert er at han elsker å kose seg. Han elsker å sove rare steder og ha det koselig rundt seg. Han elsker dyr og kosedyr. Vi kom fram til at istedenfor å ha sofa så bygger vi et lite kosehus til han. Han kan selv bestemme om han vil bruke noe og lage tak, pynte med lys, vimpler osv. Vi har lagt i en madrass og masse puter. Selve byggingen gjorde vi på en kveld. Det var fort gjort og veldig enkelt. Og SOM han elsker det! Planen er å male huset sort, og gjøre noe spennende med veggen bak :) Stay tuned :)  

 


 

Belegningstein

Denne helgen har vel vært herlig <3 

Helgen har gått med til å legge beleggningstein ute i gårdsplassen. Det blir så fiiint <3 

Fra humpete og ulent terreng , begynner det nå å tre fram en stor og flott gårdsplass. Det er ikke helt ferdig riktig enda. Iløpet av uken kommer det gress og litt planter.

Spennende :-D Ha en fortsatt fin søndag :)