Innredning tar tid

God tirsdag alle sammen <3 

Nå er det lenge siden jeg har fått skrevet noe. Tiden suser avgårde med tre gutter, hvorav en av dem baby. Selv om det er rolige tider så finner man liksom ikke tiden til alt likevel.

Nå begynner det å nærme seg jul, og ikke minst juleforberedelser. Gleder meg som en unge!! Det blir første jul i nytt hus, og jeg har såå store tanker om hvor lekkert det skal bli her :-P 

Etter å ha bodd her i et halvt år begynner endelig de fleste ting og falle på plass. I helgen som var fikk vi omsider hengt opp bilder i stua (...) Vi fikk noen skikkelig kule bilder til bryllupet som skal opp på veggen. De har vi hatt planer om å ramme inn ganske lenge nå. Derfor har veggene blitt stående tomme. Nå fant vi ut at inntil videre så får vi henge opp noen andre. Snakk om å få mye koseligere stue a!? Bilder gjøre mye!

Vi flyttet fra et stort hus og inn i et lite. Fra ca 220 m2 til 60 m2, I den forbindelse så måtte vi kvitte oss med mye møbler, og resten ble plassert litt her og der. Når vi da flyttet inn i et stort hus igjen har det derfor tatt litt tid å få møblert ferdig. Fordi masse måtte kjøpes på nytt. Og det er jaggu kostbart å skulle kjøpe møbler til et helt hus. Men omsider blir det ordnings :)

Noe som har irritert meg lenge er spisestue stolene våre. Jeg har ønsket meg nye, og ENDELIG har vi fått bestilt nye! Gleder meg til å få de på plass og vise dere <3  De vi har nå er litt store og massive, hvite og dessuten har vi bare 4 stk.

 

Spa badet vårt nede i 1 etg har endelig fått speil. Det tok også sin tid. Det eneste som mangler nå er et lys. Det blir en litt annerledes løsning siden vi må ha lyset midt i speilet.. Noen som har noen kule lys de kan anbefale? Se hullet i speilet på bildet.

 

Samtidig som vi bestilte speilet, så bestilte vi en utrolig kul plate til å ha bak komfyr regionen på kjøkkenet. Igjen så skal veggen prydes med min egen fotografi-kunst. Jeg gleder meg og tror det kommer til å bli så sinnsykt kult! Den skulle allerede ha kommet, men siden den ble skadet hos leverandør måtte de lage den på nytt. Så vi venter i spenning. :-D 

Nå kom det en liten kar hjem fra skolen. Planen i dag er å lage pepperkaker. Så nå venter vi bare på sistemann.

Nyt tirsdagen <3