Rød Jul

Julen hos oss har alltid vært rød. Koselig rød...gammel rød.. Ikke glorete, men lun, delikat og fantasirik rød. Det har alltid gitt den ultimate julefølelsen.

I år så bestemte jeg meg for at jeg skulle teste noe annet.. Julen skulle gå mer i hvitt og sort. Det startet med at jeg skulle ha 2 juletrær. Det ene skulle stå nede i hallen, og det skulle settes inn 1 desember. 

Vi hadde satt inn treet, koblet til lysene, og skulle ta pynten etter at minsten var lagt. Jeg er inne på soverommet og legger minsten og syns jeg hører noen lyder utenfor i gangen. Tenkte ikke så veldig over det..vi har jo 3 barn så det er jo ganske vanlig med litt lyder.

Det som møter meg idet jeg lister meg stille ut av døren er den deiligste julefølelsen. Rødt og gull stråler mot meg som deilige solstråler blir reflektert av sjøen. Det glitret i øynene mine. Jeg kjente det røsket tak i alt som fantes av julefølelse, og det gikk også da opp for meg hvor fantastisk det må føles for barna våre og legge seg lille julaften, og så våkne på julaften til et magisk julepyntet hus <3  

Den som var ansvarlig for denne deilige følelsen var min 6 år gamle sønn. Han hadde funnet all pynten som skulle på hovedtreet oppe i stua, og begynte å pynte. Det var utrolig hjerteskjærende å måtte plukke all pynten ned igjen. :( Han fikk være med å pynte det med riktig pynt igjen da :) Og den gutten har virkelig sans for alt som er vakkert :)

Jeg fant hvertfall ut at den hvite julen, det får være ventejulen vår. Den passet veldig fint i hallen, men den ordentlige julen, altså den magiske julen i huset, den skal fremdeles gå i rødt og gull.

Da barna har lagt seg på lille julaften så julepynter vi hele huset. Vi setter opp og pynter juletre og resten av huset, slik at når barna våkner tidlig på julaften så er hele huset fyllt med julemagi. Den følelsen skal aldri byttes ut!

Hvert år så kjøper vi hvertfal én kvalitets julepynt fra f.eks Villeroy & Boch. På den måten kan vi pynte til jul med litt ordentlig magisk juleinteriør. 

Nå skal resten av uken nytes blandt all den nydelige røde og magiske julen <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en fortsatt nydelig jul, uansett hvilken farge julen er for deg :) <3

 

Årets bad 2017

God Jul alle sammen :) <3 

Håper dere nyter romjulen og koser dere sammen med familie og venner. Her hos oss har vi hatt en utrolig koselig julefeiring. Både barn og voksne nyyyter tiden sammen <3 

Vi avslutter dette utrolig begivenhetsrike året med å bli kåret til finalist i konkurransen om tittelen

"Årets Bad 2017" 

hos Rørkjøp med dette badet 

Det gjør meg selvsagt veldig stolt da dette badet har en vegg med et bilde jeg har tatt selv. Bildet er fra nærområdet her vi bor, og jeg syns vi har klart å lage et veldig harmonisk lite bad som føles romslig og behagelig. Badet går i gråtoner og har et delikat servantskap som har god oppbevaringsplass. Utformingen på servanten gir det et elegant preg. Speilet har bluetuth og innebygde høytalere, så man kan høre på musikk mens man dusjer.

Det er et bad vi trives veldig godt på.

Jeg hadde blitt kjempe glad hvis du ville ha tatt deg bryet til å gå inn og stemme på vårt bad her --> https://www.instagram.com/p/BdId2qDhFoV/?taken-by=rorkjop :-D :-D <3 <3 <3 

 

Ønsker dere alle en fortsatt god romjul <3 

Oslo by night på kjøkkenet

ENDELIG er 1 desember her <3 

I dag ble første luke åpnet, og det er altså så fantastisk å se minstemannen være en del av gutteflokken. Han sto like spent foran kalenderen som de 2 andre. Det er vanskelig å skulle finne like gode godsaker å ha i kalenderen til han på 1 år , som til de andre som spiser godteri. Det har blitt litt fruktstenger, babyships o.l. Hva gir dere til deres små?

Jeg har blitt syk akkurat nå som huset skulle julepyntes..skikkelig typisk.. Heldigvis har jeg giftet meg med supermann, så her skjer det ting likevel <3

I går kveld hang vi opp den 2 m brede julestjernen i vinduet :-D Det ble så lekkert :-D Store vinduer trenger store stjerner syns jeg :-) Julekalenderen ble hengt opp, og det ble altså også den 75 " store TV´en til guttungen. Altså den guttungen jeg er gift med :-P 

Stjernen utenifra :-D 

Det som er så gøy når det gjelder innredning og interiør er at det går an å forandre underveis, når en blir lei eller får nye idéer. Så rundt tv´en skal vi også gjøre noe som jeg tror kommer til å bli skikkelig lekkert! Stay tuned ;-) 

 

KJØKKENET vårt har blitt SÅ kult nå!!!

Glassplaten bak benken som viser Oslo by night, tatt fra vår egen veranda, er på plass, og det ble bare så siiiiiinnnnnsykt flott!!! Så nå kan jeg stå og lage mat på kjøkkenet mens jeg ser holmenkollen opplyst :) 

Ble det ikke fint? :-D <3 

Nyt 1 desember folkens :)